Şanlıurfa’da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

Şanlıurfa’da göçmen kaçakçılığına yönelik 3 ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda 20 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7’si tutuklandı.

Şanlıurfa’da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığı suçlarıyla mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda, 3 ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda 20 şüphelinin sahte belgeler düzenleyerek düzensiz göçmenlerin ülkede kalmasını sağladıkları ve bu yolla haksız kazanç elde ettikleri belirlendi.


 

Operasyon kapsamında şüphelilerin tamamı yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda 2 adet pompalı tüfek, 1 adet kuru sıkı tabanca, 135 bin TL, 2 bin 500 dolar ve çok sayıda materyal ele geçirildi.


 

Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 7’si tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, diğer şüphelilerle ilgili işlemlerin sürdüğü öğrenildi.


 

Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadelenin göçmen kaçakçılığı başta olmak üzere her alanda kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Şanlıurfa’da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum