Yalova’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda şehit olan 3 polis memuru için Yalova Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.
Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü DEAŞ’a yönelik merkeze bağlı Elmalık köyü yolundaki bir eve düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada 3 kahraman polisimiz şehit oldu.
Şehitlerimiz için Yalova Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törene İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da katıldı.
Şehit Polis Memuru İlker Pehlivan için Yalova Merkez Camii’nde cenaze namazı kılındı. Pehlivan, Yalova Polis Şehitliği’nde toprağa verildi.
Şehit Polis Memuru Turgut Külünk’ün cenaze töreni memleketi Düzce’nin Akçakoca ilçesinde gerçekleştirildi. Külünk, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kapkirli Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Operasyonda şehit olan polislerden Yasin Koçyiğit ise Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesine bağlı Çalönü Kasabası Mezgit Köyü’nde son yolculuğuna uğurlandı. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Koçyiğit’in naaşı köy mezarlığında toprağa verildi.
Kaynak: HABER MERKEZİ


0 Yorum