Şanlıurfa’da Uyuşturucu Operasyonu

Şanlıurfa’da narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir şüphelinin üzerinde ve evinde yapılan aramada 2 kilo 150 gram skunk maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Şanlıurfa’da Uyuşturucu Operasyonu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri çalışmalar kapsamında şüpheli bir şahsı yakaladı. Şahsın üzerinde yapılan ilk aramanın ardından ikametinde de arama gerçekleştirildi. Yapılan kontrollerde toplam 2 kilo 150 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece “uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa’da Uyuşturucu Operasyonu

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum