Milli mühimmattan tam isabet

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK SAGE’nin BOZOK ve KAYI-30 SİHA mühimmatlarının hedefi tam isabetle imha ettiğini açıkladı.

Milli mühimmattan tam isabet

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Kacır, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda TÜBİTAK SAGE tarafından geliştirilen BOZOK ve KAYI-30 SİHA mühimmatlarının, Bayraktar AKINCI’dan gerçekleştirilen test atışlarında hedefi tam isabetle imha ettiğini duyurdu. Aynı zamanda Kacır, Türkiye’nin SİHA ve mühimmat çeşitliliğinde dünya lideri olduğunu belirtti.

Milli mühimmattan tam isabet: BOZOK ve KAYI-30 hedefi vurdu

"BOZOK ve KAYI-30 SİHA mühimmatları, hedefi tam isabetle imha etti"

Türkiye’nin milli mühimmat ve milli platform başarılarına değinen Bakan Kacır, "Türkiye, SİHA ve mühimmat çeşitliliğinde dünya lideri. TÜBİTAK SAGE’nin geliştirdiği BOZOK ve KAYI-30 SİHA mühimmatları, Bayraktar AKINCI’dan gerçekleştirilen test atışlarında hedefi tam isabetle imha etti" ifadelerini kullandı.

Milli mühimmattan tam isabet: BOZOK ve KAYI-30 hedefi vurdu


 

Milli mühimmattan tam isabet

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum