Şanlıurfa’da Kadın Girişimciliği İçin Yeni Eylem Planı Masada

Kadın kooperatifleri, STK’lar ve kadın girişimcilerin katıldığı toplantıda, Şanlıurfa’da kadın odaklı projeler, verilen destekler ve yeni dönem eylem planı ele alındı.

Şanlıurfa’da Kadın Girişimciliği İçin Yeni Eylem Planı Masada

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte kadın odaklı çalışmaların güçlendirilmesi amacıyla kadın kooperatifleri, sivil toplum kuruluşları ve kadın girişimcilerin temsilcileriyle bir araya geldi.

Resim

Toplantıda kurumların kadın girişimciliğine yönelik sunduğu mevcut destekler, yürütülen projeler ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan yeni eylem adımları değerlendirildi. Vali Şıldak, toplantıya katkı sunan tüm temsilcilere teşekkür ederek, kadınların güçlendirilmesine yönelik iş birliklerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

Şıldak, “İlimizde kadının güçlendirilmesi konusunda hep birlikte güzel örnekler oluşturmayı temenni ediyorum” dedi.

 

Şanlıurfa’da Kadın Girişimciliği İçin Yeni Eylem Planı Masada

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum