Şanlıurfa Emniyeti, Beşiktaş Şehitlerini Unutmadı

Şanlıurfa Emniyeti, Beşiktaş’taki hain saldırının 9. yılında Şanlıurfalı şehit polisler Enes Çiçek ve Mehmet Taş’ı rahmet ve minnetle andı. “Unutmadık, unutmayacağız” mesajı büyük duygusal etki yarattı.

Şanlıurfa Emniyeti, Beşiktaş Şehitlerini Unutmadı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarında 10 Aralık 2016’da gerçekleşen hain terör saldırısının 9. yılında, şehitleri anmak için duygusal bir mesaj yayımladı.

Paylaşımda, saldırıda şehit düşen Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu ile birlikte Şanlıurfalı kahraman polisler Enes Çiçek ve Mehmet Taş özel olarak anıldı. Şanlıurfa Emniyeti, “Tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Bayrağımız göklerde dalgalandıkça, onların nefesi bu milletin kalbindedir” ifadeleriyle şehitlere bağlılığını vurguladı.

“Ruhları şâd, makamları âli olsun… Unutmadık, unutmayacağız!” sözleriyle tamamlanan mesaj, hem Şanlıurfalı şehitlerin hatırasını yaşattı hem de teröre karşı ortak duruşu bir kez daha ortaya koydu.

Şanlıurfa Emniyeti, Beşiktaş Şehitlerini Unutmadı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum