Ceylanlar Burdur’da Güçleniyor!

Şanlıurfaspor, yeni sezon hazırlıklarını Burdur kampında sürdürüyor. 6. güne girilen kampta sabah antrenmanları tempolu başladı.

Ceylanlar Burdur’da Güçleniyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 2. Lig temsilcimiz Şanlıurfaspor, Burdur’da sürdürdüğü kamp çalışmalarının 6. gününde sabah antrenmanını tamamladı. Yoğun tempolu koşu ve dayanıklılık çalışmalarıyla güne başlayan sarı-yeşilli ekip, yeni sezona fiziksel olarak güçlü girmek için ter döküyor.

Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve ekibinin yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli görüntüsü dikkat çekti.

Kamp süresince hem fiziksel dayanıklılığa hem de takım oyununa odaklanan Şanlıurfaspor’da hedef, sezona en iyi şekilde başlamak. Takımın resmi sosyal medya hesabından “Ceylanlarımız, Burdur kampının 6. gününde sabah antrenmanını tamamladı” notuyla yapılan paylaşım taraftarlardan da yoğun ilgi gördü.

Ceylanlar Burdur’da Güçleniyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.