Zaferin Adı Türkiye!” Şanlıurfa, 15 Temmuz’da Rabia Meydanı’nda Buluşuyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında vatandaşları yarın akşam saat 20.00’de Rabia Meydanı’na davet etti.

Zaferin Adı Türkiye!” Şanlıurfa, 15 Temmuz’da Rabia Meydanı’nda Buluşuyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa’da büyük bir program düzenleniyor. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıyla tüm vatandaşları yarın akşam saat 20.00’de Rabia Meydanı’nda buluşmaya davet etti.

Vali Şıldak paylaşımında, “Milli birlik ve beraberliğimizin gücünü paylaşmak, Şanlıurfa’dan bütün Türkiye’ye ‘Zaferin Adı Türkiye’ diye seslenmek için yarın akşam saat 20.00’de Rabia Meydanı’nda buluşuyoruz” ifadelerine yer verdi.

15 Temmuz’un yıl dönümünde düzenlenecek programda; demokrasiye sahip çıkma kararlılığı ve millî birlik vurgusu ön planda olacak. Etkinlikte çeşitli gösteriler, konuşmalar ve anma programlarının yer alması bekleniyor.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan davetle birlikte, tüm vatandaşların büyük bir coşkuyla meydanları doldurması bekleniyor.

Zaferin Adı Türkiye!” Şanlıurfa, 15 Temmuz’da Rabia Meydanı’nda Buluşuyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.