Şanlıurfa’da düğünde dehşet!

Karaköprü’de park yeri yüzünden çıkan tartışmada komşu, av tüfeğiyle kalabalığa ateş açtı. Yaralanan 16 yaşındaki İklimya Subay hastanede hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’da düğünde dehşet!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da park yeri bulamadığı için düğün sahipleriyle tartışan bir kişi, davetlilere av tüfeğiyle ateş açtı. Olayda 5’i çocuk 7 kişi yaralandı, 16 yaşındaki İklimya Subay kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.


 

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta düzenlenen sünnet düğününde müzik eşliğinde eğlenen kalabalığın arasına, apartmanda yaşayan Mehmet E. isimli şahıs geldi. Eve döndüğünde park yeri bulamayan şahıs ile düğün sahipleri arasında tartışma çıktı.


 

Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet E., yanında bulunan av tüfeğiyle kalabalığa ateş açtı. Saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 7 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, 16 yaşındaki İklimya Subay doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.


 

Polis ekipleri olay sonrası kaçan saldırganın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.


 

Şanlıurfa’da düğünde dehşet!

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum