Şanlıurfa’da spora yeni bir soluk

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde yürütülen “Sporun Geliştirilmesi Projesi” kapsamında gençlerin spora teşviki ve yetenekli öğrencilerin desteklenmesi hedefleniyor.

Şanlıurfa’da spora yeni bir soluk

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valiliği’nin öncülüğünde başlatılan “Sporun Geliştirilmesi Projesi” kapsamında, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Harran Üniversitesi’nin iş birliğiyle koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Gençlik Spor İl Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, proje koordinatörleri ve çok sayıda antrenör katıldı.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, proje kapsamında yaptığı açıklamada, il genelinde sporu yaygınlaştırmayı, gençleri sporla buluşturmayı ve özellikle yetenekli öğrencilerin gelişimine katkı sunmayı hedeflediklerini belirtti. Geniş bir katılımla sürdürülen hazırlık sürecinde kurumlar arası uyumun önemine dikkat çeken Vali Şıldak, projenin Şanlıurfa’ya spor alanında hareket ve dinamizm kazandıracağını ifade etti.

Projeyle birlikte, hem amatör sporların desteklenmesi hem de profesyonel alanda başarı sağlayabilecek genç yeteneklerin keşfedilmesi amaçlanıyor.

Şanlıurfa’da spora yeni bir soluk

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.