Şanlıurfaspor’da yeni dönemin yönetim kurulu görev dağılımı açıklandı

Şanlıurfaspor’da 2025–2026 sezonu yönetim kurulu görev dağılımı belli oldu. Başkan Mustafa Kemal Saraçoğlu önderliğindeki yeni ekip, kurumsal yapıyı güçlendirme ve sportif başarı hedefiyle görevine başladı.

Şanlıurfaspor’da yeni dönemin yönetim kurulu görev dağılımı açıklandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfaspor’da 2025–2026 sezonu öncesi önemli bir adım atıldı. Kulüp, kurumsal yapısını daha da güçlendirmek, sportif hedeflerini sürdürülebilir kılmak ve taraftara en iyi hizmeti sunmak amacıyla yönetim kurulu görev dağılımını kamuoyuna duyurdu.

Başkanlığa Mustafa Kemal Saraçoğlu’nun getirildiği yönetim kurulunda, güçlü bir ekip oluşturuldu. Başkanvekilliği görevini Arif Önkol, Abdurrahman Eyüpoğlu ve Abdulkadir Binici üstlenirken; kulübün mali işler ve basın sözcülüğünü Mustafa Kemal Polat yürütecek. Diğer bir basın sözcüsü olarak da Reşit Akıl görev alacak.

Asbaşkanlık görevlerine Halil Kızılkaya, Ömer Yiğit, Osman Fındık, Mustafa Debecan, Osman Delen ve Sertaç Kaya getirilirken; kulübün hukuki süreçlerinden sorumlu isim ise Mehmet Uğur Korkmaz oldu.

İkincibaşkanlık görevlerinde Mehmet Erol, Reşat Uzun, Mehmet Otrukçı, Ferit Çakmaklı yer alırken; Ali Sembol hem 2. başkan hem de TFF temsilcisi olarak görev yapacak.

Altyapı ve futbol şubesinde sorumluluklar İbrahim Demirkan ve Murat Akaltun’a verilirken, TFF temsilcisi olarak Mehmet Uğur Baymoca ve dış ilişkiler sorumlusu olarak Serhat Oyman dikkat çeken diğer isimler arasında yer aldı.

Taraftar sorumlusu Arif Yıldız, stadyum sorumlusu Mehmet Nur Şahin, tesisler ve idari işler sorumlusu ise Vedat Yurum olarak belirlendi. Tesisler, idari işler ve altyapıdan sorumlu bir diğer yönetici ise Emrah Yaşar oldu.

 Şanlıurfaspor yönetimi, görev alan tüm isimlere başarılar dilerken, birlik ve beraberlik içinde büyük hedeflere emin adımlarla yürüneceğinin altını çizdi.

Şanlıurfaspor’da yeni dönemin yönetim kurulu görev dağılımı açıklandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.