Şanlıurfa’da Fıstık Ağaçları Arasında Kadın Cesedi Bulundu

Haliliye ilçesinde fıstık bahçesinde yaşlı bir kadın ölü olarak bulundu.

Şanlıurfa’da Fıstık Ağaçları Arasında Kadın Cesedi Bulundu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edinilen bilgilere göre, 3 gündür kendisinden haber alınamayan 71 yaşındaki Ayşe Akgöbek, Devteyşti Mahallesi’ndeki fıstık bahçesinde hareketsiz bir şekilde bulundu. Durumu gören vatandaşlar hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Akgöbek’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Ceset, ölüm nedeninin net olarak belirlenmesi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Mahalle sakinleri, kadının 3 gündür kendilerinden haber alınamadığını ve tüm komşuların duruma üzüldüğünü belirtti. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor ve ilk bulgulara göre herhangi bir şüpheli durum olup olmadığı araştırılıyor.

Şanlıurfa’da Fıstık Ağaçları Arasında Kadın Cesedi Bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum