Kır çiçekleri baharın renklerini sunuyor

Yol kenarını süsleyen gelincik ve papatyalar, baharın gelişini müjdeledi. Yaklaşık 10 dönümlük alana yayılan çiçekler, fotoğraf tutkunlarına adeta görsel şölen sunuyor. Doğal güzelliğiyle dikkat çeken bölge, özellikle bahar aylarında ziyaretçilerin uğrak noktası haline geldi.

5

Yol kenarında açan gelincik ve papatyalar, baharın gelişiyle birlikte doğaya renk kattı. Yaklaşık 10 dönümlük bir alanı kaplayan kır çiçekleri, özellikle fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.

Bir belde ile tabiat parkı arasındaki geçiş güzergahında yer alan bu çiçek tarlası, renkli görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Aracıyla yoldan geçen vatandaşlar, manzara karşısında durarak cep telefonları ve fotoğraf makineleriyle bu anları ölümsüzleştiriyor. 

Doğal güzelliğiyle adeta kartpostallık kareler sunan bölge, bahar aylarında hem yerli ziyaretçilerin hem de doğa ve fotoğraf meraklılarının uğrak noktası haline geliyor.