Harran'da Toki Konutlarında Sona Gelindi

Harran Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan TOKİ konutlarında çalışmalar sona yaklaştı. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, yapımı devam eden konut alanında incelemelerde bulunarak proje hakkında bilgi aldı.

5

Hafta sonu tatilini Eyyübiye Millet Bahçesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek değerlendiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, haftanın ilk mesai gününe de yine halkın arasında, esnaf ziyaretleriyle başladı. Vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Kuş, “Eyyübiye’nin her köşesi bizim için kıymetli, her hemşehrimizin fikri bizim için değerlidir.” dedi.
Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim amirleriyle birlikte Şanlıurfa’nın tarihi çarşılarında esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Kuş, işyeri sahiplerine hayırlı kazançlar dileyerek bereketli bir hafta temennisinde bulundu. Her esnafla birebir görüşen Başkan Kuş, iletilen talepleri yerinde dinleyip, çözüm için anında ilgili birimlere talimat verdi.
Ziyaretleri sırasında çarşı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kuş’a, vatandaşlar da ilçe genelinde yürütülen temizlik, yol ve park yapımı ile yatırım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Esnaf, özellikle tarihi çarşı bölgesinde yapılan çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarının bölgeye canlılık kattığını ifade ederek Başkan Kuş’a teşekkür ettiler.
Tarihi çarşılar bölgesinde faaliyet gösteren Şanlıurfa Göncüler Esnaf Derneği’ni de ziyaret eden Başkan Kuş ve beraberindekiler, Dernek Başkanı Halil Göncü ve çarşı esnafıyla bir araya gelerek bölgenin ticari potansiyeli, tarihi dokunun korunması ve esnafın beklentileri üzerine istişarelerde bulundu. Başkan Kuş, “Eyyübiye’nin tarihi mirası, esnafımızın alın teriyle hayat buluyor. Biz de bu mirası korumak ve yaşatmak için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Eyyübiye’nin her mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten Başkan Kuş, “Bizim en büyük gücümüz halkımızla olan gönül bağımızdır. Milletimizin duası, desteği ve güveniyle Eyyübiye’yi daha yaşanabilir, daha modern ve daha huzurlu bir ilçe haline getirmek için çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Milletimiz emredecek, biz yapacağız” dedi.
Sabah saatlerinde samimi sohbetlerin, güler yüzlü karşılamaların ve bereket dileklerinin eşlik ettiği ziyaretler, öğlene doğru vatandaşların memnuniyetiyle son buldu.