Şanlıurfa Jandarmasından Viranşehir’de Peş Peşe Kaçakçılık Operasyonları!

Üç günde binlerce kaçak sigara, çay, alkol ve nargile tütünü ele geçirildi.

5


Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, “Tütün ve Alkol Kaçakçılarına Yönelik” çalışmalar kapsamında Viranşehir’de üç gün üst üste düzenlediği operasyonlarda büyük miktarda kaçak ürün ele geçirdi.

26 Eylül 2025 tarihinde Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 1.480 adet gümrük kaçağı sigara, 15,6 kilo çay ve 5 kilo nargile tütünü ele geçirildi.

27 Eylül 2025’teki operasyonda ise 880 adet gümrük kaçağı sigara, 9 kilo çay ve 9 litre alkol yakalandı.

28 Eylül 2025 günü yapılan son operasyonda ise 1.240 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirilerek kaçakçılara bir darbe daha indirildi.

Operasyonlarda yakalanan şüpheli şahıslar hakkında adli işlemler başlatıldı.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, tütün ve alkol kaçakçılarına yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.